Warmtecafé over nieuwe verwarming voor Nieuw-Dokkum

Wat:

Op maandag 18 maart bent u van harte welkom in het Dorpshuis Ons Centrum. We gaan dan graag met elkaar in gesprek over de mogelijkheden om woningen en andere gebouwen in de buurt Nieuw-Dokkum anders te verwarmen.

De afgelopen periode heeft de werkgroep Warmte & Techniek drie mogelijkheden voor verwarming zonder aardgas bekeken. Dat kan door ieder huis op een buurtwarmtepomp, een eigen luchtwarmtepomp of een paneelwarmtepomp aan te sluiten.

U bent van harte welkom om te horen hoe deze mogelijkheden precies werken, wat het kost en om mee te praten over de voor- en nadelen. Dat kan op een aantal manieren:

  • van 14:00 uur tot 16:00 uur is er een presentatie over de drie mogelijkheden;
  • van 16:00 uur tot 18:00 uur is er een inloopmarkt waar u vragen kunt stellen en de drie mogelijkheden kunt bekijken;
  • van 19.30 uur tot 21:00 uur kunt u de opname van de Talkshow ‘Ruud Bespaart!’ bijwonen (inloop vanaf 19:00 uur, er zijn ook plaatsen waar u niet in beeld komt).

Er is tijdens alle onderdelen ruimte om uw vragen te stellen. We hopen dat u na uw bezoek behoorlijk wat wijzer bent geworden over de drie verwarmingsmogelijkheden. We gaan tijdens deze bijeenkomst nog geen beslissingen nemen. Natuurlijk kunt u bij het Warmtecafé ook rekenen op de nodige versnaperingen. Komt u naar Warmtecafé, dan maakt u kans op een mooie prijs!

Woont u niet in Nieuw-Dokkum? Ook dan bent u van harte welkom. Heeft u geen vervoer? Neem dan contact met ons op.

Ruud Bespaart! over duurzaam verwarmen
Tijdens het Warmtecafé nemen we in de avond ook de vijfde aflevering van Ruud Bespaart! op. Ruud gaat met experts en bewoners in gesprek over het onderwerp van deze dag: het duurzaam verwarmen van Nieuw-Dokkum. Eerdere afleveringen van Ruud Bespaart! kunt u terugkijken op onze website.

Waar:

Het Warmtecafé is in het Dorpshuis Ons Centrum

Wanneer:

Maandag 18 maart 2024
Tijd: van 14:00 tot 21:00 uur

Aanmelden:

Aanmelden is niet nodig.

Foto: StevenL

 

Gerelateerde berichten

Vloerisolatiegesprek

Vloerisolatiegesprek

Wat: Bent u van plan uw vloer te laten isoleren? Op 14 mei gaan we daarover graag met u in gesprek. Na deze avond weet u waar u rekening mee moet houden. We beginnen de avond om 19:30 uur. Wilt u deelnemen? Neem dan contact met ons op (bel naar 0519 – 53 50 99 of mail...

Lees meer
Geldspreekuur 12 december 2024

Geldspreekuur 12 december 2024

Wat: Op 12 december is er een geldspreekuur voor al uw vragen over geldzaken rondom energie besparen: vergoedingen/subsidies leningen toeslagen hulp bij invullen Waar: Gezondheidscentrum (Starkenborghstraat 17) Wanneer: Donderdag 12 december 2024Tijd: van 13:00 tot...

Lees meer
Geldspreekuur 14 november 2024

Geldspreekuur 14 november 2024

Wat: Op 14 november is er een geldspreekuur voor al uw vragen over geldzaken rondom energie besparen: vergoedingen/subsidies leningen toeslagen hulp bij invullen Waar: Gezondheidscentrum (Starkenborghstraat 17) Wanneer: Donderdag 14 november 2024Tijd: van 13:00 tot...

Lees meer