Ruud Bespaart!

Talkshow van Aardgasvrij Eiland met Ruud Binnendijk

Waarom zijn er zoveel praatprogramma’s op de televisie? Omdat mensen het prettig vinden om op een snelle en aangename manier geïnformeerd te worden. Bij Aardgasvrij Eiland maken we daarom de talkshow ‘Ruud Bespaart!’, waarin Ruud Binnendijk met gasten verschillende onderdelen van het project bespreekt.

Hieronder kunt u alle afleveringen van ‘Ruud Bespaart!’ terugkijken. De copyright © 2023 van alle opnames ligt bij HockelHage Media & Wadfantastisch.nl.

Aflevering 1: Natuurvriendelijk isoleren

In de gezellige ambiance van De Ambrosijn vond op maandag 25 september de allereerste talkshow plaats. Ruud praatte met verschillende gasten over de start en voortgang van het project en over natuurlijkvriendelijk isoleren met aandacht voor de omgeving, zoals de mus en vleermuis. U kunt deze eerste aflevering hieronder terugkijken.

Aflevering 2: Isolatie van jaren ’70-woningen

Ruuds tweede talkshow vond maandag 13 november plaats in de gezellige Ambrosijn. Deze keer ging het over isoleren van met name huizen uit de jaren ’70.

Aflevering 3: Elektrisch koken

In deze derde aflevering van de talkshow ‘Ruud Bespaart’ onderzoekt Ruud de voors en tegens van elektrisch koken.

Aflevering 4: Hoe kom ik aan geld om te isoleren?

In de vierde aflevering van de talkshow ‘Ruud Bespaart’ bespreekt Ruud hoe je maatregelen om energie kunt besparen, kunt betalen.