Website Aardgasvrij Eiland online

augustus 01, 2023

De website van Aardgasvrij Eiland is online! U vindt op deze website informatie over het project en over gas besparen. 

We hebben de website opgedeeld in de drie onderdelen van ons project: elektrisch koken, natuurvriendelijk isoleren en duurzaam verwarmen. Ook vindt u onder ‘Over Aardgasvrij Eiland’ informatie over hoe het project is georganiseerd.

Op de nieuwspagina vindt u vanaf nu al het nieuws over dit project. Eerdere nieuwsartikelen en de Groene Couranten van mei en juli kunt u daar ook terugvinden. De Groene Courant vindt u ook terug op de pagina ‘Documenten’, waar u bijvoorbeeld ook het plan kunt downloaden.

Mist u nog iets op deze website of heeft u nog vragen of opmerkingen? Geef het dan aan ons door. Op de contactpagina leest u hoe u ons kunt bereiken.

 

Gerelateerde berichten

Groene Courant – juli 2024

Groene Courant – juli 2024

Aardgasvrij Eiland geeft regelmatig een nieuwsbrief uit: De Groene Courant. Deze wordt huis-aan-huis op Schiermonnikoog verspreid. De Groene Courant van juli 2024 kunt u hieronder downloaden.

Lees meer
Radiatorfolie op verzoek!

Radiatorfolie op verzoek!

We waren te gast bij Rinze Visser (83) aan de Willemshof 9. Rinze had Jeroen Krijger van Aardgasvrij Eiland gevraagd bij hem radiatorfolie achter de radiatoren in de woonkamer te plaatsen. Omdat het handiger was om dat met twee personen te doen, ging Daan Alers mee om...

Lees meer