Website Aardgasvrij Eiland online

augustus 01, 2023

De website van Aardgasvrij Eiland is online! U vindt op deze website informatie over het project en over gas besparen. 

We hebben de website opgedeeld in de drie onderdelen van ons project: elektrisch koken, natuurvriendelijk isoleren en duurzaam verwarmen. Ook vindt u onder ‘Over Aardgasvrij Eiland’ informatie over hoe het project is georganiseerd.

Op de nieuwspagina vindt u vanaf nu al het nieuws over dit project. Eerdere nieuwsartikelen en de Groene Couranten van mei en juli kunt u daar ook terugvinden. De Groene Courant vindt u ook terug op de pagina ‘Documenten’, waar u bijvoorbeeld ook het plan kunt downloaden.

Mist u nog iets op deze website of heeft u nog vragen of opmerkingen? Geef het dan aan ons door. Op de contactpagina leest u hoe u ons kunt bereiken.

 

Gerelateerde berichten

Isolatieverhalen: isoleren aan de Langestreek

Isolatieverhalen: isoleren aan de Langestreek

Misschien is het u ook opgevallen: aan de Langestreek is het dak van een eilanderhuis uit 1756 aan beide kanten bedekt met een groen net. Hoe zit dat? Wat gebeurt daar?Het net is over het dak gespannen om te voorkomen dat vogels onder de dakpannen nestjes gaan bouwen....

Lees meer
Even voorstellen: WoonFriesland

Even voorstellen: WoonFriesland

Een aardgasvrij eiland maken we samen. Daarom werken we in het project samen met verschillende projectpartners. In dit artikel stelt een van deze partners, woningbouwvereniging WoonFriesland zich aan u voor.WoonFriesland is het sociaal verhuurbedrijf met ongeveer...

Lees meer