Aardgasvrij Eiland op Global Goals markt op 23 september

september 18, 2023

Aardgasvrij Eiland op Global Goals markt

Zaterdag 23 september staat Aardgasvrij Eiland met een standje op de Global Goals markt.

De jaarlijkse Global Goals markt start om 14.00 uur in de Willemshof. De markt staat in het teken van de Global Goals (Duurzame Ontwikkelingsdoelen).

Lokale initiatieven, organisaties en ondernemingen die zich in zetten voor een eerlijke en schone wereld zullen hier hun producten en diensten uit stallen.

Daarnaast is er weer een rad voor fortuin met gratis lootjes, een activiteit voor kinderen en live-muziek.

Kom ook langs en laat u inspireren! In onze stand staan projectmedewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden over het project en de mogelijkheden die het biedt.

Poster Global Goals markt

Gerelateerde berichten

Geldvoorbeeld: alleenstaande man met extra wensen

Geldvoorbeeld: alleenstaande man met extra wensen

De werkgroep Subsidies & Financiën heeft een aantal voorbeelden gemaakt om u te helpen bij het betalen van maatregelen om energie te besparen. In het voorbeeld hieronder gaat het om een alleenstaande man met een lichte handicap die naast gasbesparende maatregelen...

Lees meer
Het leven van de huismus

Het leven van de huismus

Ondanks dat ie veel op het eiland voorkomt, is de huismus een beschermde vogel. Omdat het 17 mei de Dag van de Beschermde Diersoorten is, en 2024 het Jaar van de Huismus, hebben we wat leuke weetjes over dit beestje op een rij gezet.Vaste kolonie in uw buurtDe huismus...

Lees meer